
Spaghetti met chorizo en paprika in romige tomatensaus
Equipment
- Pan
- vergiet
Ingrediënten
- 400 g spaghetti
- 150 g chorizo
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 blik tomatenblokjes
- 100 ml kookroom
- 1 el paprikapoeder
- Parmezaanse kaas naar smaak
- Zout en peper
Instructies
- Plaats de pan op de pandrager van de Camp Bistro 3. Breng water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking. Giet af en zet apart.
- Haal de pandrager van het toestel en plaats de griddle op de brander. Bak hierop de blokjes chorizo en de gesnipperde ui op middelhoog vuur tot de chorizo licht krokant is en z’n smaak heeft vrijgegeven.
- Voeg nu de blokjes paprika toe en bak kort mee tot deze iets zachter worden.
- Haal de griddle van het toestel, plaats de pandrager weer terug en zet de pan op het vuur. Doe het chorizo-paprika-mengsel hierin samen met de tomatenblokjes. Laat dit zo’n 10 minuten zachtjes sudderen.
- Voeg de kookroom en het paprikapoeder toe. Laat de saus nog een paar minuten indikken. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de gekookte spaghetti door de saus en meng goed zodat alle smaken samenkomen.
- Verdeel over de borden en garneer royaal met geraspte Parmezaanse kaas.