Pita gevuld met varkensgehaktballetjes
Equipment
- 1 Pan
Ingrediënten
- 400 g varkensworstjes
- 2 tl harissa
- 1 handvol koriander
- 50 g paneermeel
- 1 eidooier
- 4 pitabroodjes
- 100 g rucola
Harissa-mayonaise
- 175 g mayonnaise
- 2 tl harissa
- beetje citroensap
Instructies
- Haal het worstenvlees uit het velletje en meng met de fijngehakte koriander, eidooier en paneermeel.
- Vorm er 16 balletjes.
- Besprenkel met een beetje olie en bak in de pan in 15 minuten mooi krokant.
- Meng de mayonaise met 1 theelepel harissa en citroensap. Zet apart.
- Verwarm de pita’s op de bakplaat.
- Snijd de pita’s open, vul met de rucola, gehaktballetjes en serveer met de mayonaise en zoete aardappelpartjes.