Matambre a la pizza

Recept afdrukken
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord biefstuk, pizza, steak
Bereidingstijd 35 minuten
Porties 4 personen

Equipment

  • huishoudfolie of bakpapier
  • kernthermometer

Ingrediënten

  • 4 Hollandse biefstuk
  • 4 plakjes achterham
  • ½ pakje pakje tomatensaus
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 tomaat
  • 1 rode ui
  • ½ zakje kaas
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • blaadjes basilicum ter garnering
  • zout en peper

Instructies

  • Richt de bbq in met een directe en indirecte zone en verwarm voor op 220°C.
  • Leg een stukje huishoudfolie of bakpapier op de biefstukken.
  • Sla de biefstukken plat met een pan of vleeshamer
  • Snijd de tomaat, rode ui en mozzarella in dunne plakjes.
  • Gril de biefstuk rondom op het directe gedeelte tot een kerntemperatuur van ca. 48°.
  • Beleg dan met de tomatensaus, plakjes mozzarella, achterham, tomaat, Italiaanse kruiden en een handvol kaas.
  • Leg de biefstuk nu op het indirecte gedeelte en sluit de deksel. Gaar tot de biefstuk een kerntemperatuur van 54°C heeft bereikt. Haal van de bbq en serveer direct. Garneer eventueel met een blaadje basilicum.

Video

Notities

Wij gebruiken de draagbare Masterbuilt.
Dit recept is i.s.m. Masterbuilt gemaakt.
 

Camp&Cook recepten

Voorgestelde recepten

Kip Parmezaan met courgette
Kip Parmezaan met courgette

  Kip Parmezaan met courgette ziplock 4 kippendijen180 g paneermeel30 g geraspte Parmezaanse kaas1 eiolijfolie160 ml kant-en-klare pastasaus1 bol mozzeralla1 courgette1 tl knoflookpoeder1 tl gedroogde basilicumzout en peper Meng in de ziplock het paneermeel met...

Camping Hot Dogs
Camping Hot Dogs

  Camping Hot Dogs 3 broodjes per persoon12 hot dogs12 plakken spek (niet te dun)bbq-rub12 zachte hot dog broodjestopping1 zakje geraspte cheddar4 el gebakken uitjes3 augurken (in blokjes)1 tomaat (in blokjes)rode peper (in...

Camp Stove Chilaquiles
Camp Stove Chilaquiles

  Camp Stove Chilaquiles Pan 500 g rundergehakt6 bloemtortilla'sneutrale olie1 rode peper1 ui3 teentjes knoflook200 ml kippenbouillon1 blik geplette tomaten1 ei1 rijpe avocadozout en peper Snijd elke bloemtortilla’s in 8 punten.Meng in een grote kom de...

Cinnamon rolls
Cinnamon rolls

  Cinnamon rolls kwastjedeegroller 1 rol/verpakking bladerdeeg (quichedeeg)boter (om in te vetten)bloem (voor het werkblad)gesmolten boter (om te bestrijken)vulling90 g boter (op zomertemperatuur)150 g bruine basterdsuiker1½ el kaneelpoederglazuur100 g roomkaas...

Buffalo wings met blue cheese dip
Buffalo wings met blue cheese dip

  Buffalo wings met blue cheese dip kernthermometergrote schaal 1 kg kippenvleugels1 el olijfolie½ tl knoflookpoederzout en peper2 middelgrote stengels bleekselderij (om mee te dippen)worteltjes (om mee te dippen)blue cheese dip1 stuk blauwe kaas (ca. 100 g)120...