Cardpartner Buitenkookproducten.nl

Welkom bij Cardpartner Buitenkookproducten.nl

Vanaf 2011 zijn wij, Jan en Gera Berends, zo enthousiast geworden over het buiten koken dat we besloten hebben om dealer te worden van kwaliteitsproducten uit Denemarken, America en Hongarije. Daarnaast hebben wij ook een BBQ shop in Friesland.

Alles voor een voor een frisse buitenneus
Op de website van Buitenkookproducten.nl vind je alles om heerlijk in de frisse buitenlucht te koken, bijvoorbeeld onder de veranda of op de camping. Ben jij nog nieuw in de wereld van buiten koken? Bekijk dan eens de heksenketel met driepoot, de Dutch Oven en de Petromax RF33. Dit zijn drie totaal verschillende manieren om buiten je maaltijden klaar te maken. Misschien kies je hier al je favoriet?

Fairs en demo’s 
Het team van buitenkookproducten staat op diverse buiten fairs in Groningen, Friesland, Drenthe en Gelderland. Op de fairs laten ze jullie zien wat je allemaal met de buitenkook producten kunt doen.

Showroom
Wil je eerst de producten zien voordat je ze aanschaft? Dan is het mogelijk om  de knusse showroom te bezoeken. Elke zaterdag staat het team van Buitenkookproducten voor je klaar om je te helpen aan de beste producten voor jouw situatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een andere dag op afspraak langs te komen. Daarvoor kun je contact opnemen, zodat een afspraak kunt inplannen op een andere dag.

Jouw Camp&Cook Card voordeel

Met je Camp&Cook Card geniet je van 10% korting op het hele assortiment m.u.v. acties en promoties .

Dus op naar de Pieter Durksstrjitte 42 in Broeksterwâld (Friesland) en haal eens een frisse buitenneus boordevol bbq-inspiratie!

LET OP:
De showroom is elke week geopend op:
Zaterdag 12.00 – 16.00 uur

Mocht zaterdag niet goed uitkomen? Dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom.

Nog geen Camp&Cook Card?

Alle Camp&Cook abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Camp&Cook Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.