Cardpartner Beef&Steak

Welkom bij Cardpartner Beef&Steak

Een Cardpartner van het eerste uur is de online slagerij Beef&Steak. Matthijs van de Pijl is een telg uit een slagersfamilie. Hij is vooral liefhebber en kenner van bourgondisch vlees. Sinds 2008 heeft hij de online slagerij Beef&Steak.

Wellicht heb je Matthijs al eens gespot in Fire&Food. Want in ons magazine schrijft Matthijs in zijn column over alles wat met mooi en goed vlees te maken heeft.

BBQ-walhalla

‘De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar we naar streven sinds onze oprichting in 2008. Als liefhebbers begonnen we met onze online slagerij en bezorging aan huis zodat iedere particulier toegang heeft tot het mooiste vlees en bijzondere stukken. We brengen vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en we willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.

De bbq-liefhebber komt helemaal aan zijn trekken met ons assortiment. Denk aan vleesdelen zoals picanha, boston butt voor pulled pork of een mooie côte de boeuf. Maar ook het Livarvarken, Gildehoen, Black Angus of Japans Wagyu vind je in ons assortiment, ‘ aldus Matthijs.

Maak je bestelling helemaal compleet, want voor rubs, sauzen en bbq-accessoires kun je bij Beef&Steak ook terecht. Een regelrechte one-stop shopping!

Jouw Camp&Cook Card voordeel

Met je Camp&Cook Card krijg je ook bij Beef&Steak een mooie korting.

Pak je Card en ga naar de website van Beef&Steak. Voer bij je bestelling de actiecode FFCARD in en je ontvangt 5% korting op al je aankopen vanaf € 25. Wat is jouw volgende bestelling?

Nog geen Camp&Cook Card?

Alle Camp&Cook abonnees ontvangen hun persoonlijke Card.
Die levert hen aantrekkelijke voordelen op bij de Cardpartners.
Nog geen Camp&Cook Card? Overweeg dan een abonnement en
profiteer van interessante abonnement aanbiedingen.